LAG Međimurski doli i bregi sa članovima na sajmu MESAP Jesen 2022.

Utorak, 22. studenoga 2022. | Novosti iz LAG-a

Sajamska manifestacija MESAP Jesen održana je 19. i 20. studenog 2022. godine u Nedelišću, a po 14. puta zaredom na njoj su se predstavili gospodarstvenici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva i udruge s bogatom ponudom roba i usluga s područja poljoprivrede, ekologije i zdrave prehrane, obnovljivih izvora energije i pčelarstva.

Na štandu LAG-a Međimurski doli i bregi svoje proizvode i usluge predstavili su članovi LAG-a OPG Vugrinec Željko, OPG Rajka Čekunec, OPG Sakač Dijana, OPG Fegeš Kristijan, OPG Preložnjak Christian, OPG Dobranić Mladen, OPG Mirjana Biber, Udruga za autizam Pogled, OPG Željko Trupković i Učenička zadruga Kušlec.

Kao jedna od sajamskih aktivnosti, održana je dodjela priznanja međimurskim pčelarima u sklopu 16. Međimurskog ocjenjivanja meda u suorganizaciji s Udrugom pčelara Međimurske županije „Agacija”. Također, održana su predavanja o problemima u pčelarstvu i o zaštiti i unapređenju zdravlja pomoću pčelinjih proizvoda. Udruga Aristo za djecu je pripremila kreativne radionice.

Istaknuta slika: MEASP d.o.o.   

Arhiva

Kategorije objava