KONFERENCIJA Novo lice (ženskog) poduzetništva, konferencija/edukacija/motivacija 11.4. u Čakovcu

Utorak, 26. ožujka 2019. | Novosti iz ruralnog razvoja

Marina Kolar & obrt za edukaciju i savjetovanje Konekta s ponosom vam predstavlja prvo izdanje konferencije “Novo lice (ženskog) poduzetništva” koja će se održati u četvrtak 11. travnja 2019. u zgradi Scheier u Čakovcu s početkom u 9 sati.

 

Razmišljate o promjeni? Želite pokrenuti nešto svoje? Trebate još malo motivacije i samopouzdanja da krenete u ispunjenje svojih snova? Želite naučiti kako uspješnije poslovati? Za vas smo pripremili inspirativan, zanimljiv i edukativan sadržaj konferencije koji će vam dati vjetar u leđa na privatnom ili poslovnom planu.

 

Predstavljamo vam inspirativne priče o uspjehu, panel diskusiju “Vrijeme je za promjene”, naučene lekcije poduzetničkog puta, predstavljamo mjere za samozapošljavanje i proširenje poslovanja, a tu je i edukacija o content marketingu i povećanju prodaje uz bogati popratni sadržaj kao što je poslovno fotografiranje za poduzetnice, networking i još mnogo toga.

 

Događaj je prvenstveno namijenjen poduzetnicama te ženama koje bi željele napraviti zaokret i zakoračiti u svijet poduzetništva, kao i muškarcima koji su poduzetnici ili bi to željeli postati, kao i podupirateljima poduzetništva na bilo koji način.

 

Ulaznice

Upravo su organizatorica događaja Marina Kolar & Konekta i svi podržavatelji konferencije svojim radom, uslugama i potporom osigurali besplatne kotizacije za sve sudionike/ce.

Međutim, vaša motivacija vaša je ulaznica. Da biste dobili besplatnu ulaznicu, “platiti” ćete je kreativno ispunjenom prijavnicom na https://novolice.konekta.hr/prijavnica/

Broj mjesta u dvorani je ograničen, a prijave su obavezne.

Događaj je baby friendly

Majke trebaju našu podršku u svojim planovima da iskorače u svijet poduzetništva. Savjete o tome kako vi i vaša beba (a i ostali sudionici) možete bezbolno “preživjeti” sudjelovanje na konferenciji objaviti ćemo uskoro, jer smo vam u suradnji s doulom Majom Sabolić pripremili kratki savjetnik.

 

Web konferencije www.novolice.konekta.hr

 

Video konferencije: https://www.youtube.com/watch?v=m41WXStNG_g

 

Raspored konferencije

8:30 – 9:00 registracija sudionika/ca

9.00 – 9.20 pozdravni govor i otvaranje konferencije

9.20 – 9.50 Inspirativna priča o uspjehu: Zašto je važno slijediti svoje snove, Ivana Špicer, menadžerica frizerskog salona ZGAT i ZGAT akademije u Zagrebu.

Ivana je na svoj put uspjeha krenula sa 18 godina kada je otišla iz Čakovca i maminog malog frizerskog salona samo sa škarama i odlukom. Danas, osim što je vrhunska frizerka, kao edukatorica u brojnim svjetskim prijestolnicama educira stručnjake frizere i usmjerava ih u razvoju njihovog individualiziranog frizerskog izričaja.

 

9.50 – 10.30 panel diskusija “Vrijeme je za promjene” Gošće panela:

Lana Velimirović Vukalović, prof., ravnateljica POU Varaždin koja je u posljednjih godinu dana napravila potpuni zaokret u radu ove institucije s dugogodišnjom tradicijom

Maja Sabolić, fizioterapeutkinja i postpartum doula, obrt Sana, pričati će o važnosti potpore majkama /ženama poduzetnicama.

Petra Novosel Balaško, višestruka poduzetnica, pokretačica prvog i jednog od najuspješnijih i najposjećenijih hrvatskih lifestyle portala za žene u Hrvatskoj i regiji Zena.hr

10.30 – 10.50 pauza by Restoran Fortuna & networking

Selfie time powered by Selfie box by Dragan&Stanka -prilika da ovjekovječite svoje sudjelovanje na konferenciji pred Selfie boxom.

10.50 – 11.20 Što poduzetnice žele?

11.20 – 12.00 Kako postati i ostati poduzetnik – najvažnije lekcije mog poduzetničkog puta, Marina Kolar, certificirana trenerica Švicarskog CH-Q programa upravljanja karijerom i kompetencijama, vlasnica obrta za edukaciju i savjetovanje Konekta

12.00 – 12.25 pauza by Restoran Fortuna & networking , Selfie time powered by Selfie box by Dragan&Stanka

12.25 – 12.45 Mjere Aktivne politike zapošljavanja – Potpora za samozapošljavanje, Nevenka Belak, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Čakovec

12.45 – 13.25 Content marketing – 5 vrsta sadržaja za web kojim ćete dovesti nove klijente Andreja Rambrot, poduzetnica, copywriter & brand manager, Pisalica.com

13.25 –14.00 Tombola (podrška promociji ženskih poduzetnica) i zatvaranje konferencije

14.00 – 15.00 sati

-Poslovno fotografiranje za poduzetnice by Lucija Trupković

Podrška brandiranju malih poduzetnica: darujemo 30 poslovnih fotografiranja malim poduzetnicama koje će sudjelovati na cijeloj konferenciji. Uvjete prijave i prijavnicu potražite ovdje: http://bit.ly/prijava_poslovnofotografiranje

Kutak za fotografiranje, kao i dvoranu, opremila je Ria HOME iz Varaždina.

-Selfie time powered by Selfie box by Dragan&Stanka

-Networking – vrijeme za upoznavanje, povezivanje i započinjanje novih suradnji

 

Uživajte na ovom posebnom događaju, inspirirajte se, educirajte i hrabro krenite prema svom cilju.

 

Konferenciju organizira Marina Kolar & obrt za edukaciju i savjetovanje Konekta. Partneri konferencije: Lucija Trupković, Međimurska županija, Restoran Fortuna, Ria Home, Selfie Box by Dragan&Stanka, Obrt za aromaterapiju Amigdala.

Medijski pokrovitelji konferencije su: Žena.hr, eMedjimurje, Varazdinski.hr, 7Plus Regionalni tjednik, Poduzetna.com i Časopis Poduzetnik.

 

Kontakt organizatorice: Marina Kolar, [email protected]

Konekta, obrt za edukaciju i savjetovanje, www.konekta.hr

Arhiva

Kategorije objava