Izradili smo novu igru „Naše Međimurje“

Utorak, 5. srpnja 2022. | Novosti iz LAG-a

LAG Međimurski doli i bregi je osmislio i izradio edukativnu igru „Naše Međimurje“ koja je namijenjena u prvom redu predškolcima te nižim razredima osnovne škole, no zasigurno će biti zanimljiva i starijim generacijama, a vjerojatno i turistima. Cilj igre je zabavna edukacija o biljnom i životinjskom svijetu Međimurja te turističkim znamenitostima, a može se igrati u tri razine (odgovori, sakupi, prepoznaj) te na dva tematska polja (biljke i životinje te turizam).


Sadržaj igre je kreirao ured LAG-a, a u suradnji s Javnom ustanovom za zaštitu prirode Međimurske županije. Tvrtka Qmini d.o.o. zaslužna je za osmišljavanje i izradu igre, dok je ilustracije izradila Marijeta Masten.


Edukativnu igru je izradio LAG Međimurski doli i bregi u sklopu provedbe projekta suradnje LAG-ova „Naša Drava“, a koji je financiran iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, Mjera 19 LEADER, Podmjera 19.3 “Priprema i provedba aktivnosti suradnje LAG-a”, Tip operacije 19.3.2 “Provedba aktivnosti projekta suradnje”, Međunarodni projekt suradnje „Naša Drava“.

Arhiva

Kategorije objava