Fotografski tečaj – fotografiranje hrane i proizvoda

Ponedjeljak, 5. prosinca 2022. | Novosti iz LAG-a

LAG Međimurski doli i bregi u suradnji s KREDO d.o.o. i Fotoklubom Čakovec organizira fotografski tečaj – fotografiranje hrane i proizvoda s ciljem razvoja vizualnog identiteta tvrtke, obrta, OPG-a i sl koji će se održati 08. prosinca 2022. godine (četvrtak) u 18:00 sati u prostorijama MESAP-a, Nedelišće. Vizualni se identitet poduzeća može značajno osnažiti primjenom fotografskoga znanja i vještina te digitalna fotografija sa svim svojim potencijalima može pomoći poduzećima u podizanju konkurentnosti.

Suvremenim medijima (mrežne stranice, društvene mreže) dominiraju vizualni sadržaji u kojima prevladava fotografija. Poslovanje se vrlo usko veže uz suvremene medije, tako da je cilj tečaja potaknuti sudionike da medij fotografije koriste u poslovanju racionalno i inteligentno. Tečaj se sastoji pretežito od praktičnog dijela i ciljano je prilagođen potrebama (i radnom vremenu) poduzetnika.

Za sudjelovanje na fotografskom tečaju je obavezna prijava, a svi zainteresirani šalju svoje podatke (ime i prezime, kontakt mobitel/e-mail, mjesto prebivališta) putem e-maila [email protected] ili na telefone ureda LAG-a

Prijave su otvorene do 06. prosinca 2022.

Arhiva

Kategorije objava