FOTOGRAFSKI NATJEČAJ „MOJI DOLI I BREGI“

Ponedjeljak, 1. lipnja 2015. | Novosti iz LAG-a

FOTOGRAFSKI NATJEČAJ „MOJI DOLI I BREGI“

 1. Organizator natječaja „Moji doli i bregi“ je Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi.
 2. Pravo sudjelovanja imaju sve osobe koje se bave fotografijom, bez obzira na prebivalište, spol, nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost. Prava sudjelovanja izuzeti su članovi ocjenjivačkog žirija, osobe u organizacijskom odboru te osobe mlađe od 16 godina.
 3. Tema foto natječaja je „Moji doli i bregi“. Sudionici se pozivaju na dokumentiranje i stvaranje vlastitog doživljaja zadane teme. Sadržaj fotografije mora biti povezan s prirodnim ljepotama, poljoprivredom, turizmom ili kulturnom baštinom na području Lokalne akcijske grupe Međimurski doli i bregi, tj. na području Općine Gornji Mihaljevec, Općine Nedelišće, Općine Selnica, Općine Strahoninec, Općine Sveti Juraj na Bregu, Općine Sveti Martin na Muri, Općine Šenkovec ili Općine Štrigove.
 4. Svaki sudionik može poslati 2 pojedinačne fotografije. Obrada fotografija dopuštena je do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja. Propisana veličina fotografije je min. 2000px po širini. Prijavljene fotografije moraju biti u JPG ili JPEG formatu. Autori/ice nagrađenih fotografija bit će zamoljeni/e dostaviti ih u punoj rezoluciji.
 5. Natječaj traje od 1. lipnja do 30. lipnja 2015. godine.
 6. Fotografije se šalju na adresu elektronske pošte [email protected] s naznakom lokacije na kojoj je snimljena fotografija, imenom i prezimenom i datumom rođenja autora, adresom elektronske pošte i brojem telefona.
 7. Sudionici foto natječaja „Moji doli i bregi“ suglasni su s objavom fotografija na web stranici LAG-a Međimurski doli i bregi https://lag-medjimurskidoliibregi.hr/ i Facebook stranici https://www.facebook.com/LAGMedjimurskidoliibregi .
 8. Sve pristigle fotografije objavit će se u zajedničkom albumu na službenoj Internet i Facebook stranici LAG-a. Fotografije s najviše interakcije (lajkova) ući će u uži krug, dok će najbolje odabrati članovi ocjenjivačkog žirija.
 9. Najbolje 3 fotografije odabrat će ocjenjivački žiri sastavljen od tri člana koji ne mogu sudjelovati u natječaju. Rezultati natječaja bit će objavljeni na Internet i Facebook stranici LAG-a Međimurski doli i bregi 1. srpnja 2015. godine.
 10. Sva autorska prava na poslane fotografije ostaju u vlasništvu autora, ali LAG Međimurski doli i bregi zadržava pravo objavljivanja svih prijavljenih fotografija u tiskanom i elektronskom izdanju LAG-a Međimurski doli i bregi, te na svojoj Internet i Facebook stranici. LAG Međimurski doli i bregi se obvezuje sve fotografije potpisivati imenima i prezimenima autora prilikom korištenja.
 11. Svaka autorica/autor snosi osobnu odgovornost za ono što predstavljaju njegova djela.
 12. Radovi koji ne podliježu temi i tehničkim karakteristikama neće biti prihvaćeni ni ocjenjivani.
 13. Autori odabranih fotografija bit će nagrađeni bogatim poklon paketima sponzora nagradnog natječaja i ujedno članova LAG-a Međimurski doli i bregi: LifeClass Terme Sveti Martin, Vinska kuća Kerman, Anlete j.d.o.o., OPG Rajka Čekunec, Keramika Fajgl, Vinska kuća Dvanajščak-Kozol, Restoran Međimurski dvori, Seoski turizam Kneja, Accredo d.o.o. i Udruga Forestland.

Arhiva

Kategorije objava