Najava nove radionice za pružatelje usluga seoskog turizma

Srijeda, 9. veljače 2022. | Novosti iz LAG-a

POZIV NA RADIONICU

za pružatelje usluga seoskog turizma

Poštovani/a,

Pozivamo Vas na informativnu radionicu “Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske?” koja će se održati 16.2.2022. godine (srijeda) u Pleškovcu, u Kulturno edukativnom centru Murai, Pleškovec 25, s početkom u 17 sati.  

Cilj radionice je predstavljanje uloge i važnosti seoskog turizma i njegove promocije, uz istovremenu prezentaciju aplikacije moj-seoski.hr koja prikuplja podatke o pružateljima usluga seoskog turizma za prvi Digitalni katalog seoskog turizma RH. Upisom u aplikaciju, korisnici dobivaju pravo besplatne promocije na domaćem i inozemnim tržištima putem web stranice Hrvatske turističke zajednice hrvatska.hr. Primjer upisanih dionika u regiji Središnja Hrvatska koji se trenutno promoviraju na web stranici Hrvatske turističke zajednice Croatia.hr možete vidjeti ovdje.

Radionicu će voditi Aleksandra Kuratko Pani, voditeljica Udruge ruralnog turizma Hrvatske uz sljedeći dnevni red:  

17:00 – 17:15Predstavljanje učesnika  
17:15 – 17:30Zakonodavni okvir za djelovanje seoskog turizma  
17:30 – 17:45Integracija kulturnih sadržaja u promotivne aktivnosti  
17:45 – 18:00Važnost i alati digitalne promocije seoskog turizma  
18:00 – 18:30Predstavljanje aplikacije moj-seoski.hr i korisničkih uputa  
18:30 – 18:45Diskusija  
18:45 – 19:00Završne riječi i evaluacija radionice  

Nakon radionice, predviđeno je održavanje individualnih konzultacija i pomoć pružateljima usluga vezano za upis u aplikaciju moj-seoski.hr. Korisničke upute za pripremu i upis u aplikaciju možete pronaći ovdje. Ukoliko Vam je potrebna pomoć kod upisa u aplikaciju, molimo Vas da se u istu registrirate prije radionice i na radionicu donesete korisničko ime i lozinku.

Sudjelovanje moguće uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Bilo nam izrazito drago ukoliko biste bili u mogućnosti odazvati se i stvoriti uvjete za kvalitetnu promociju Vašeg objekta.

Ljubazno Vas molimo da svoje sudjelovanje potvrdite do 15. veljače 2022. (utorak) putem e-maila [email protected] ili kontakt mobitela 098/9323599.

Radionice se provode u okviru projekta “Stručno osposobljavanje za digitalnu promociju seoskog turizma Republike Hrvatske na domaćem i inozemnim tržištima” uz financijsku potporu Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske te organizacijsku podršku turističkih zajednica, lokalnih akcijskih grupa i članova URTH.

Arhiva

Kategorije objava