1. SEE LEADER konferencija o praktičnim i teoretskim implikacijama u provedbi LEADER/CLLD pristupa u jugoistočnoj Europi

Četvrtak, 3. listopada 2019. | Novosti iz LAG-a

1. SEE LEADER konferencija o praktičnim i teoretskim implikacijama u provedbi LEADER/CLLD pristupa u jugoistočnoj Europi održat će se u Opatiji (Hrvatska) od 20. do 22. studenog 2019. godine.

SEE LEADER ima za cilj prepoznati jedinstvenost lokalnog razvoja pod vodstvom zajednice za integrirani teritorijalni razvoj u jugoistočnoj Europi, pokazujući rezultate proteklih godina provedbe i proaktivno gledajući u budućnost.

Svi sudionici imati će priliku razmijeniti iskustva i znanje na praktično-znanstvenim Sessionima i plenarnim raspravama, LAG-ovi i FLAG-ovi moći će tražiti partnere za svoje transnacionalne projekte na SEE LEADER Networking Fair-u, a znanstvenici će dati doprinos kako bi pomogli praktičarima (lokalne akcijske skupine, upravljačka tijela i provedbena tijela) da odgovore na postojeće izazove u procesu provedbe LEADER-a.

Priprema se bogati program koji uz panele i plenatni dijelove predviđa i 4 studijska izleta, dodatni izlet, party dobrodošlice, Gala večeru, koncerte i prodajne izložbe.

Na web stranici saznajte više o ovom događaju i registrirajte se najkasnije do 20. listopada. Ako želite znati više o ovom događaju, keynote speakerima, studijskim i izbornim putovanjima te detaljima programa, pretplatite se na Newsletter.

Arhiva

Kategorije objava